Diensten

Onze diensten

We bieden verschillende diensten aan voor particulieren en bedrijven. Van glazenwassen tot gevelreiniging of het schoonmaken van uw zonnepanelen. Bekijk hieronder een overzicht van al onze diensten.

Glasbewassing

Het schoonhouden van uw ruiten is belangrijker dan u denkt. Wij ontzorgen u volledig op dit gebied en voeren op een veilige manier ons werk uit.

Interieurschoonmaak

Voor verschillende kantoorpanden in de regio maken we iedere avond de de binnenkant van de panden schoon. Van bureaus tot de computers en alles wat we tegenkomen op de werkvloer.

Telescoopbewassing

Niet alleen is werken met telescoopbewassing veiliger voor de glazenwasser. Het draagt ook bij aan het reinigen van het houtwerk of kunststof kozijnen rondom uw ramen.

Vloeronderhoud

Het reinigen van een sterk vervuilde vloer vraagt om een specialistische aanpak. We hebben veel ervaring met onderhoud van verschillende vloeren.

Houtwerk reiniging

Voor het reinigen van uw houtwerk maken we gebruik van specialistisch materiaal. Hout en verf worden snel aangetast door weersinvloeden. Reinig uw houtwerk en uw woning heeft weer een verzorgde uitstraling!

Opleveringsschoonmaak

Nieuwbouw, verbouw of renovatie bij u thuis of binnen uw bedrijf? Wij doen graag de opleveringsschoonmaak voor u zodat uw pand helemaal schoon en leefbaar is!

Zonnepanelen reinigen

Uw zonnepanelen zijn een investering. Ga er daarom zorgvuldig mee om en zorg dat ze regelmatig gereinigd worden. Het schoonmaken van de panelen vraagt om een specialistische aanpak. Wij zijn daar helemaal in thuis. Dankzij onze ervaring en handig schoonmaakmateriaal laten wij uw zonnepanelen weer stralen!

"Bij ons kunt u terecht voor alle soorten reiniging!"

Ons werk

We komen altijd eerst kijken en vastleggen wat er moet gebeuren. Aan de hand daarvan brengen we een offerte uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze communicatielijnen zijn kort, u krijgt altijd dezelfde mensen over de vloer. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Bekijk hieronder een paar van onze projecten!

Een greep uit onze klanten

Zij gingen u voor!

Hof Theater logo wit
IKAmarketing logo

Meer weten over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!