Over Ons

Over Ons

Wij zijn een familiebedrijf en al meer dan 10 jaar schoonaangevend. Onze professionele dienstverlening is bekend in Raalte en omgeving. Inmiddels zijn we een gevestigde naam! 

In 2008 namen we de stap om ons eigen bedrijf te starten. Hiervoor hadden we al behoorlijk wat werkervaring en kennis opgedaan binnen de branche. Op eigen benen staan en dus een eigen bedrijf was de logische vervolgstap. We onderscheiden ons door onze vakbekwaamheid, service en betrouwbaarheid. We geven onze klanten net dat beetje extra!

Al snel wisten vele de weg te vinden naar Schoonmaakbedrijf Briljant en hadden een we een fijne,terugkerende, klantenkring. We zijn dankbaar voor alle klanten die vanaf het begin vertrouwen in ons hebben gehad!

 

Kwaliteit en passie voor ons vak staan voorop

Wij zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met het feit dat wij met passie dit werk doen maar ook gewoon kwaliteit leveren. Wij zijn een toonaangevend en innovatief bedrijf dat er zeker van is dat kwaliteit altijd wint!

Sinds 2022 is het bedrijf overgedragen van vader Wim naar zoon John. Maar alles is op dezelfde manier verder gegaan. "Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en dat blijft zo.” Zo zijn we op de vertrouwde manier ramen blijven wassen, iets wat onze klanten erg waarderen. “Op de ladder en niet zoals je tegenwoordig vaak ziet, met een Tuckerpole. Die gebruiken wij alleen als het echt niet anders kan. Een glazenwasser hoort met zijn neus bij het raam te staan, je wilt zien wat je doet.”

Nu, meer dan 10 jaar later, hebben we een grote naam opgebouwd en staan we nog  iedere dag met veel plezier klaar voor onze klanten.

 

Team

Ons team bestaat uit 2 medewerkers met jarenlange ervaring. Ooit begonnen we als compleet familiebedrijf met vier man. Nu ondersteunt de helft van de familie af en toe nog. Met dit leuke en enthousiaste team staan wij voor u klaar om u van dienst te zijn.

John en Wim Lokate.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!